Nieuwe Indesit Total No Frost koelkast met Push&Go

Nieuwe Indesit Total No Frost koelkast met Push&Go

Extra koelvermogen voor jouw wekelijkse boodschappen

De beste verkoeling voor jouw boodschappen

De beste verkoeling voor jouw boodschappen

Groenten en fruit, vlees en vis, melk en kaas. Als het om boodschappen voor het hele gezin gaat, mag er niets ontbreken. De wekelijkse boodschappen worden steeds groter en de versheid van de producten wordt steeds belangrijker. Dankzij de nieuwe Indesit-koelkast met Push&Go is dit geen enkel probleem: ​​met één druk op de knop is de hele koelkast snel af te koelen en behoudt elk ingrediënt zijn versheid. Dankzij de vele andere functies voor maximale functionaliteit en betrouwbaarheid, maakt deze nieuwe koelkast het leven in de keuken gemakkelijker dan ooit.

Uiterste versheid met één druk op de knop

Verse ingrediënten staan altijd op het wekelijkse boodschappenlijstje. Het bewaren van deze ingrediënten op de juiste temperatuur kan echter lastig zijn. Vooral wanneer de koelkast volledig gevuld is en vaak geopend wordt stijgt de temperatuur in de koelkast snel. Daarom is de nieuwe Indesit inbouw Total No Frost koel-vriescombinatie voorzien van de praktische Push&Go functie: een slimme functie om eenvoudig en snel de ideale temperatuur in beide koelruimten te herstellen. Met slechts één druk op de knop voordat je de boodschappen in de koelkast plaatst, zal extra koelvermogen in beide ruimten worden geactiveerd. Dankzij een 40% sneller temperatuurherstel* zal de ideale voedselbewaring altijd worden gegarandeerd.
* Ten opzichte van temperatuursherstel zonder Push&Go. Interne test uitgevoerd met belastingsschema's volgens IEC 62552. 40% refereert naar het model 2 Mt hoogte w/o Inverter compressor; bij andere modellen kan het percentage verschillen.
Pick&Go

Pick&Go

Een praktische container.


Geen ruimte blijft onbenut in de nieuwe Indesit-koelkast met Pick&Go: een uitneembare en uitschuifbare container die de ruimte onder het schap optimaal benut. Perfect voor het bewaren van kaas, je ontbijt of restjes. De container kan namelijk uit de koelkast worden gehaald en in de magnetron worden gezet om eten op te warmen. Ook kan de container worden meegenomen naar kantoor en school voor de lunch en vervolgens worden gewassen in de vaatwasser.

FreshSpace+

FreshSpace+

Eenvoudige luchtvochtigheidsregelaar om versheid te behouden.


De FreshSpace+ lade is voorzien van een gebruiksvriendelijke schuifregelaar waarmee je een hogere luchtvochtigheid instelt om groenten te bewaren of een lagere luchtvochtigheid voor het bewaren van fruit. Zo kun je gemakkelijk de ideale vochtomstandigheden creëeren om je boodschappen langer vers en knapperig te houden.

ExtraFresh 0°C

ExtraFresh 0°C

Extra koel voor verfijnd eten.


Speciaal voedsel heeft ook speciale aandacht nodig. Deze speciale lade rond 0°C* creëert de perfecte bewaarcondities voor vis, vlees en andere delicate
ingrediënten.

* 1-2°C met standaardinstelling koelkast op 4°C / medium, omgevingstemperatuur 25°C. In overeenstemming met EN 62552-1 / -2 / -3: 2020
Flexibele binnendeur

Flexibele binnendeur

Het optimaal benutten van verticale ruimte.


Hoge items zijn niet langer een probleem. Dankzij de verstelbare halve balkons kan door een eenvoudig verticaal schuifsysteem plaats gemaakt worden voor flessen en potten van verschillende hoogtes.

ExtraStrong Glass

ExtraStrong Glass

Het superbestendige materiaal voor extra resistente schappen.


De nieuwe Indesit Total No Frost koelkast heeft sterkere schappen van dik glas. Dit betekent dat de schappen tot 100 kg kunnen dragen zonder te breken: voedsel en zware voorwerpen kunnen dus veilig worden opgeborgen.

Total No Frost

Probleemloos

IJsvorming in de vriezer en condensatie in de koelkastruimte worden effectief voorkomen dankzij de Total No Frost-technologie die een constante luchtcirculatie garandeert, terwijl het gedoe van handmatig ontdooien wordt vermeden.

Silent cooling

Maximale efficiëntie bij een laag geluidsniveau

De nieuwe Indesit Total No Frost koelkast met Push & Go is erg stil dankzij hoogwaardige componenten en de nieuwste generatie inverter-compressor die is toegepast op sommige modellen. Dankzij deze eigenschappen is de koelkast zo stil als 37 dB(A).

15 jaar garantie*

Totale betrouwbaarheid en geen zorgen

Langdurige prestaties worden altijd gegarandeerd door de garantie van 15 jaar op de compressor. Dit maakt de nieuwe Indesit koelkast nog betrouwbaarder.

* Je hoeft alleen maar de koelkast te registreren wat eenvoudig online of telefonisch kan.

Een nieuwe, betrouwbare bondgenoot voor jouw boodschappen

De nieuwe Indesit inbouw Total No Frost koelkast heeft een geheel nieuw design.