Do it together

Do it together

Vereenvoudig je dagelijks leven in slechts één handeling met de Push&Go en Turn&Go technologieën: met slechts één druk of één draai kan iedereen meehelpen aan de dagelijkse huishoudelijke taken, voor totale gemoedsrust.

Ben je klaar om je leven te veranderen in slechts één handeling?

Ontdek hoe, met Indesit Kitchen & Home Appliances. Tal van oplossingen voor klusjes.

Er is maar één druk nodig om het goede voorbeeld te geven

Met onze gebruiksvriendelijke Push&Go apparaten is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een gelukkigere en gezondere gezinsomgeving te creëren waarin deelnemen wordt aangemoedigd. Dankzij deze manier van samenwerken zullen je kinderen later in hun leven op dezelfde manier met hun huishoudens omgaan.

Geniet van de tijd samen, met een totale gemoedsrust

Push&Go is ontworpen voor optimale resultaten met een minimum aan gedoe - een schone en droge vaat zonder voorwassen met slechts één druk op de knop. De moderne, probleemloze gebruikersinterface heeft een speciale Push&Go-knop om een dagelijkse cyclus van 85 minuten te starten. Het is zo intuïtief dat iedereen in het gezin kan helpen met de afwas.

Ervaar een nieuwe generatie van koken op kookplaten

Met slechts één druk op de knop ervaar je een nieuwe generatie kookplaten met een snelle en responsieve warmteregeling. Een set van drie automatische functies: Push&Boil, Push&Warm, Push&Mokka, biedt een gemakkelijke oplossing om te koken, opnieuw op te warmen en een geweldige mokka koffie te zetten met één druk op de knop.

Het is zo makkelijk dat het hele gezin de klusjes kan delen

De slimme Turn&Go-functie is ideaal voor drukke gezinnen die weinig tijd hebben om in de keuken te staan. Met één draai aan de draaiknop kan het hele gezin met Turn&Go in slechts één uur genieten van heerlijke gerechten, zonder zich zorgen te hoeven maken over het instellen van de juiste kooktijd en temperatuur.