De nieuwe Indesit Total No Frost inbouw koel-vriescombinatie met Push&Go

De nieuwe Indesit Total No Frost inbouw koel-vriescombinatie met Push&Go

Extra koelvermogen voor jou en de wekelijkse boodschappen

De beste verkoeling voor jouw boodschappen

De beste verkoeling voor jouw boodschappen

Groenten en fruit, vlees en vis, melk en kaas. Als het om boodschappen voor het hele gezin gaat, mag er niets ontbreken. De wekelijkse boodschappen worden steeds groter en de versheid van de producten wordt steeds belangrijker. Dankzij de nieuwe Indesit-koelkast met Push&Go is dit geen enkel probleem: ​​met één druk op de knop is de hele koelkast snel af te koelen en behoudt elk ingrediënt zijn versheid. Dankzij de vele andere functies voor maximale functionaliteit en betrouwbaarheid, maakt deze nieuwe koelkast het leven in de keuken gemakkelijker dan ooit.

Uiterste versheid met één druk op de knop

Verse ingrediënten staan altijd op het wekelijkse boodschappenlijstje. Het bewaren van deze ingrediënten op de juiste temperatuur kan echter lastig zijn. Vooral wanneer de koelkast volledig gevuld is en vaak geopend wordt stijgt de temperatuur in de koelkast snel. Daarom is de nieuwe Indesit inbouw Total No Frost koel-vriescombinatie voorzien van de praktische Push&Go functie: een slimme functie om eenvoudig en snel de ideale temperatuur in beide koelruimten te herstellen. Met slechts één druk op de knop voordat je de boodschappen in de koelkast plaatst, zal extra koelvermogen in beide ruimten worden geactiveerd. Dankzij een 40% sneller temperatuurherstel* zal de ideale voedselbewaring altijd worden gegarandeerd.
* Ten opzichte van Push&Go niet geactiveerd. Interne test uitgevoerd met belastingsschema's volgens IEC 62552.
FreshSpace+

FreshSpace+

Eenvoudige luchtvochtigheidsregelaar om versheid te behouden.


De FreshSpace+ lade is voorzien van een gebruiksvriendelijke schuifregelaar waarmee je een hogere luchtvochtigheid instelt om groenten te bewaren of een lagere luchtvochtigheid voor het bewaren van fruit. Zo kun je gemakkelijk de ideale vochtomstandigheden creëeren om je boodschappen langer vers en knapperig te houden.

ExtraFresh 0°C

ExtraFresh 0°C

Extra koel voor verfijnd eten.


Speciaal voedsel heeft ook speciale aandacht nodig. Deze speciale lade rond 0°C* creëert de perfecte bewaarcondities voor vis, vlees en andere delicate
ingrediënten.

* 1-2°C met standaardinstelling koelkast op 4°C / medium, omgevingstemperatuur 25°C. In overeenstemming met EN 62552-1 / -2 / -3: 2020
Slide&Fold Shelf

Slide&Fold Shelf

Flexibiliteit om de opslagruimte vorm te geven.


Een volledig gevulde koelkast bevat allerlei items. Dit speciale schap biedt maximale flexibiliteit om aan de dagelijkse behoeften te voldoen. Door het schap te verschuiven ontstaat er ruimte voor hoge voorwerpen zoals kannen. Door het schap volledig op te vouwen, is het gemakkelijk om grote exemplaren zoals een cake te bewaren.

Flexibele binnendeur

Flexibele binnendeur

Het optimaal benutten van verticale ruimte.


Hoge items zijn niet langer een probleem. Dankzij de verstelbare halve balkons kan door een eenvoudig verticaal schuifsysteem plaats gemaakt worden voor flessen en potten van verschillende hoogtes.

EasyTake Freezer Tray

EasyTake Freezer Tray

Een grote probleemoplosser voor kleine voorwerpen.


Kleine voorwerpen in de vriezer kwijtraken of op zoek gaan naar de meest gebruikte voorwerpen behoren tot het verleden. Dit dienblad is ontworpen om een ​​snellere, gemakkelijke toegang te geven tot ingrediënten voor dagelijks gebruik of de kleine ingrediënten door het dienblad eenvoudig uit te schuiven.

ExtraStrong Glass

ExtraStrong Glass

Extra resistente schappen om zware gewichten te dragen.


De nieuwe Indesit Total No Frost koelkast heeft sterkere schappen. Ze zijn gemaakt van gehard glas en kunnen tot 100 kg * dragen zonder te breken. Hierdoor kunnen voedsel en zware voorwerpen veilig worden opgeborgen.

* Extra lading tot 100 kg kan op één schap worden geplaatst.

Total No Frost

Probleemloos

IJsvorming in de vriezer en condensatie in de koelkastruimte worden effectief voorkomen dankzij de Total No Frost-technologie die een constante luchtcirculatie garandeert, terwijl het gedoe van handmatig ontdooien wordt vermeden.

Silent cooling

Maximale efficiëntie bij een laag geluidsniveau

De nieuwe Indesit Total No Frost koelkast met Push & Go is erg stil dankzij hoogwaardige componenten en de nieuwste generatie inverter-compressor die is toegepast op sommige modellen. Dankzij deze eigenschappen is de koelkast zo stil als 37 dB(A).

15 jaar garantie*

Totale betrouwbaarheid en geen zorgen

Langdurige prestaties worden altijd gegarandeerd door de garantie van 15 jaar op de compressor. Dit maakt de nieuwe Indesit koelkast nog betrouwbaarder.

* Je hoeft alleen maar de koelkast te registreren wat eenvoudig online of telefonisch kan.

Een nieuwe, betrouwbare bondgenoot voor jouw boodschappen

De nieuwe Indesit inbouw Total No Frost koelkast heeft een geheel nieuw design.