Aria keuken

Aria keuken

Prestaties en design in perfecte harmonie

#doittogheter

Onze collectie gebruiksvriendelijke apparaten zorgen ervoor dat het hele gezin kan helpen en je tijd en kosten bespaart. zo kan je focussen op de dingen die echt van belang zijn.
Geweldige resultaten voor meer dan 100 dagelijkse recepten in een handomdraai!

Geweldige resultaten voor meer dan 100 dagelijkse recepten in een handomdraai!

Maak het dagelijkse koken simpel met de slimme functie Turn&Go. Deze functie stelt automatisch de kooktijd en oventemperatuur in voor meer dan 100 alledaagse recepten. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken over overkoken. De oven schakelt zichzelf automatisch uit wanneer het programma klaar is.

Verbeterde zichtbaarheid

Door de verbeterde positie van de interne ovenverlichting kun je genieten van een beter zicht op jouw gerechten zonder dat je de ovendeur hoeft te openen. Hierdoor gaat er geen warmte verloren.

Meer ruimte voor jouw gerechten

Met maar liefst 71 liter ovenruimte is er voldoende ruimte voor grote familiemaaltijden of het bereiden van meerdere gerechten tegelijk. Met een grotere lekbak hoeft de extra kookcapaciteit niet te leiden tot extra schoonmaakwerk.

In twee stappen een sprankelende ovendeur

Met het exclusieve Click&Clean-systeem kan je de ovendeur in slechts twee eenvoudige stappen losmaken en verwijderen. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk schoonmaken.

Grotere grill, betere resultaten

Met 95% oppervlaktebedekking in de oven, zorgt de Full Surface Grill voor een egale bruining zonder verbrande of ongekookte delen.

Kantelbare grill

De grill heeft een unieke geoptimaliseerde vorm waardoor de grill eenvoudig in één beweging kan worden losgemaakt. Hierdoor kan je gemakkelijk de hele oven reinigen inclusief de bovenwand.

Dubbele magnetron om snel en effectief te koken

Dubbele magnetron om snel en effectief te koken

Dankzij het speciale systeem dat de microgolfemissie verdubbelt, zijn de nieuwe Aria-magnetrons niet alleen een snelle bondgenoot, maar ook jouw meest belangrijke bezit in de keuken: elk kookresultaat is gegarandeerd zoals in traditionele ovens.

Praktische en veelzijdige afdekplaat

De afdekplaat vangt spetters op en helpt morsen te voorkomen. Dit terwijl het ook extra veelzijdigheid biedt waardoor twee gerechten tegelijkertijd opgewarmd worden zonder de smaken te mengen.

Gebruind tot perfectie

Dankzij de ingebouwde grill kun je genieten van razendsnel koken in de magnetron en perfect knapperige, gebruinde bovenkanten.

Traditionele en unieke functies

Bespaar tijd met gespecialiseerde functies voor het bereiden van jouw favoriete gerechten. Met de voorgeprogrammeerde instellingen om groenten en pizza's tot in de perfectie te bereiden, bespaar je nog meer tijd in de keuken.

Verbeterd LED-display

Gebruiksvriendelijke bediening binnen handbereik met de verlichte pictogrammen en aanraaktoetsen van het LED-display. Zo blijf jij de baas over instellingen en programma's.