MAM’S Nr. 1 VAARDIGHEID: HET BEHEREN VAN TIJD

Het beheren van tijd is het beheren van het leven.

MAM’S Nr. 1 VAARDIGHEID: HET BEHEREN VAN TIJD

Ik ben niet een van die moeders die je in de tijdschriften ziet. Mijn haar zit niet 100% van de tijd perfect. En ook mijn make-up niet (in de zeldzame situaties dat ik al make-up op doe...).

Ik ben een echte moeder, met echte problemen die moeders hebben.

Gelukkig zijn het allemaal kleine problemen—weinig tijd, en constant wensen dat we gewoon een keer de loterij zouden winnen (wat volgens mij betekent dat we ook wel wat extra geld kunnen gebruiken!).

Dit zijn misschien kleine probleempjes die u ook heeft, maar daarom hoeft u nog niet te denken dat ze niet belangrijk zijn. Ik geloof heilig in het goed omgaan met tijd en geld. Dat heeft ons leven verbeterd.

Dat begint bij de basis: uw huishoudelijke apparatuur. Die moeten er zijn om u te helpen en niet om u te belemmeren. Na uitvoering onderzoek op internet vonden we Indesit’s eXtra-serie vaatwassers. De juiste prijs, de juiste functies.

Neem bijvoorbeeld de uitgestelde startfunctie. Hiermee kunt u uw vaatwasser vullen en instellen om op welk moment van de dag te starten. Als er iets is dat me stoort, dan is het wel een gootsteen vol met vuile vaat.

Dat schijnt een geweldige plek te zijn om alles van de hele dag boven op elkaar te stapelen.

We zijn dus gewoon begonnen om alle vuile borden in de vaatwasser te plaatsen wanneer ons de tijd ontbreekt om ze met de hand af te wassen. Dat doen we na elke maaltijd of elk tussendoortje.

Als we allemaal op één oor liggen wordt de Indesit ingeschakeld en het vaatwasprogramma gestart. Het is een heerlijk gevoel om na het wakker worden een opgeruimde keuken met schone borden binnen te stappen!

Bovendien besparen we nog geld ook. Door het apparaat in te schakelen tijdens het nachttarief zijn we goedkoper uit. Bovendien gaat het apparaat zelf al zuinig met water en stroom om.

Om de optelsom te maken: Ik besteed minder tijd aan afwassen, de rekeningen zijn lager en onze keuken is netter! Een klein beetje extra tijd en een beetje extra besparen zijn ingrediënten om u gezonder, rijker en (het belangrijkste) gelukkiger te maken.

Dus onthoud: Het beheren van tijd is het beheren van het leven:)

Hier vindt u meer informatie over de eXtra-serie van Indesit.