Heb je een nieuwe magnetron nodig?
We zijn er om je te helpen!

Magnetrons zijn al lang geleden geïntroduceerd in de keuken. Ze worden gebruikt als vervanging voor traditionele ovens, wanneer je snel een maaltijd wilt verwarmen of ontdooien. 

Nieuwe magnetrons zijn aanzienlijk verbeterd, met veel goede functies en technologieën, zodat je lekkere maaltijden kunt bereiden, net zoals je met je traditionele oven zou doen.

1. Pak het meetlint erbij!

Een van de geweldige dingen eigenschappen van magnetrons is hun afmeting:klein en compact. Ze geven je veel vrijheid als het gaat om het kiezen van hun plek in de keuken.

Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat je precies weet hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Dit is vooral belangrijk als je geïnteresseerd bent in het kopen van een inbouw magnetron. Dit type magnetron past naadloos samen met de rest van de keuken, en ziet er goed uit!

Daarom is het belangrijk om de exacte afmetingen van de beschikbare ruimte weten.

2. Kies je voordelen

Magnetron technologie is veel veranderd. De nieuwste modellen bieden een verscheidenheid aan interessante functies die je helpen bij het maken van lekkere maaltijden, en je stap voor stap helpen tijdens de bereiding. 

Zorg ervoor dat je vooraf bedenkt welke functies je zoekt in een magnetron, en kies er een die je alles biedt wat je nodig hebt.

Hier is een selectie van functies die Indesit magnetrons bieden:

Design

Elegant, stijlvol en functioneel.

Indesit magnetrons beschikken over een modern design, terwijl ze ook de nieuwste technologieën en functies bieden om je te helpen bij het bereiden van voortreffelijke gerechten.

Verbeterd LED display

Volledige controle, moeiteloos.

De verbeterde LED displays op Indesit's Aria-collectie magnetrons geven je een duidelijke, intuïtieve manier om toegang te krijgen tot instellingen en programma's. De verlichte pictogrammen en touchbediening zorgen ervoor dat koken altijd een fijne ervaring is.

Grill

Krokant tot in perfectie.

Magnetrons in Indesit's Aria-collectie hebben een ingebouwde grill, zodat je kunt genieten van de snelheid en veelzijdigheid van koken met de magnetron, met de toegevoegde functie voor 'extra crispy' bereid je perfect krokante gerechten.

Voorgeprogrammeerde functies

Zelfverzekerd koken.

De Aria-magnetrons van Indesit maken het koken makkelijker dan ooit, met veel voorgeprogrammeerde functies die automatisch de ideale temperatuur en kooktijd voor het recept instellen.

Of je nu pizza maakt of groenten kookt, geniet altijd van perfecte gerechten.

Magnetrondeksel

Een helpende hand in de keuken.

Door de deksel over het gerecht te plaatsen voorkomt de Indesit Aria magnetrondeksel dat de binnenkant van de magnetron vies wordt zodat je minder vaak hoeft te poetsen.