COVID-19 update

Beste klant,

De verspreiding van het coronavirus Covid-19 leidt nationaal en internationaal tot vergaande maatregelen en beperkingen. Deze kunnen van invloed zijn op de services en diensten van Whirlpool Nederland. Veiligheid en gezondheid staan voor ons altijd voorop.

Productie en logistiek
Whirlpool Nederland is zich bewust van de grote verantwoordelijkheid om juist in deze tijd te zorgen voor een optimale beschikbaarheid van huishoudelijke apparatuur. Zo lang de adviezen van overheden en instanties het toestaan staan wij voor je klaar, zodat jij optimaal kunt zorgen voor je naasten. Op dit moment zijn onze productielocaties en logistieke organisatie grotendeels operationeel. Wij verwachten momenteel geen grote vertragingen in de levering van onze producten aan (web)winkels.

Service en reparatie
Onze telefonische klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 18.00 uur via 076 - 530 64 00.
Onze monteurs zijn dagelijks onderweg om consumenten te helpen. Een defect aan een koelkast, kookplaat of wasmachine? Whirlpool Nederland doet er alles aan om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Kan een reparatie even wachten? Dan vragen wij je misschien wat langer geduld te hebben om risico's en overbelasting te voorkomen.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur ons een berichtje via info_nl@whirlpool.com.
Via onze website informeren wij je graag over de actuele situatie.