HEERLIJKE MAALTIJDEN, DE EENVOUDIGE MANIER

Recepten waarvan het water je in de mond loopt, hoeven niet zo moeilijk te zijn.

HEERLIJKE MAALTIJDEN, DE EENVOUDIGE MANIER

Ik vind het leuk om te koken. Hierdoor kan ik creatief en toch nuttig bezig zijn: mijn gezin te eten geven.

Maar je kunt niet altijd in de stemming zijn om uren in de keuken te staan, te experimenteren met ingrediënten en temperaturen, om ervoor te zorgen dat alles perfect smaakt. Soms moet je gewoon iets snel op tafel kunnen zetten. Je komt misschien laat thuis van je werk en je man en kinderen rammelen van de honger. In die situaties warmde ik gewoon een diepvriesmaaltijd in de magnetron op en dat was dat.

Maar sinds we onze nieuwe keuken hebben, heb ik een snelle manier gevonden om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten die niet veel tijd in beslag neemt. Het is een Aria-keuken van Indesit—een prachtige inbouwset van kookapparatuur die gestroomlijnd en modern oogt, zonder dat koude, onpersoonlijke gevoel dat vergelijkbare collecties hebben.

Ze springen in het oogendoen gezellig aan als u begrijpt wat ik bedoel.

In ieder geval... de Aria-oven heeft een prachtige functie, Turn&Cook genaamd. En dat is alles wat u hoeft te doen—draai aan de knop en laat de oven het overige werk doen.

Deze kookt ingrediënten tot perfectie zonder dat ik alles de hele tijd in de gaten hoef te houden. En we zitten nooit zonder recepten! Turn&Cook kent 80 verschillende recepten en kookt ze tot perfectie.

Vaarwel diepvriesmaaltijden. Welkom gezonde, eenvoudig te bereiden en smakelijke maaltijden!

Hier vindt u meer informatie over de Aria inbouw kooksuite van Indesit.