WEINIG RUIMTE BESCHIKBAAR? OPTIMALISEER!

Beperkte ruimte betekent niet beperkte mogelijkheden.

WEINIG RUIMTE BESCHIKBAAR? OPTIMALISEER!

We hebben in ons huis maar weinig ruimte over. Elke hoek lijkt te staan volgepropt met meubels, peuterspeelgoed en allerlei spullen (waarvan ik me van het meeste niet eens kan herinneren dat we het gekocht hebben of nodig hadden).

Gezien onze beperkte ruimte moesten we slim zijn bij het uitzoeken van onze apparaten. Onze regel is: ze moeten betaalbaar zijn, efficiënt en als het even kan er nog goed uitzien ook.

Neem de wasmachine. We hebben langdurig gezocht naar de juiste wasmachine voor ons. Bovendien sprak ons het idee van een wasdroger ook wel aan, maar we wisten dat we daarmee een gat in het budget zouden slaan. Maar na veel zoeken en rondvragen, vonden we van Indesit de Innex-serie en de wasdrogers daarvan. Bingo!

Maar het belangrijkste is of het binnen ons budget past (poeh!) en in onze piepkleine wasruimte.

Hoewel hij er een hekel aan heeft om het toe te geven raakt mijn man altijd in de war van huishoudelijke apparatuur. Nu kan zelfs hij eenvoudig programma's instellen en als een kind de was doen. De functies zijn duidelijk voorzien van afbeeldingen op het apparaat en de paar knoppen en toetsen zijn zeer intuïtief geplaatst.t.

Over programma's gesproken, dat zijn er nogal wat. Maar verbazingwekkend genoeg dienen ze allemaal een echt doel. Mijn favoriete programma tot nu toe is de 45’ Wash&Dry, wat precies doet wat je denkt dat het doet—en doet het perfect.

Wanneer we een beetje vrije tijd hebben (een zeldzaamheid op zich...), drinken we graag een glaasje met vrienden in een bar. Soms zorgt de geur van sigarettenrook of de luchtvochtigheid ervoor dat onze kleren naar gaan ruiken, zonder dat ze echt vuil geworden zijn. In deze situaties gebruik ik graag het AirFresh-programma: dit programma frist al onze kleding op en verwijdert de nare geurtjes.

Ik zei net al dat ik de voorkeur geef aan apparaten die er mooi uitzien, als dat mogelijk is. Nou—deze wasdroger van Indesit is ontworpen door de beroemde Italiaanse ontwerper Giorgetto Giugiaro. Het is een stijlvol apparaat!

Waar het om gaat is dat als u weinig ruimte heeft dat niet betekent dat u weinig keuzes heeft of dat u met minder kwaliteit genoegen moet nemen. We zijn ontzettend blij met onze wasdroger van Indesit!

hier vindt u meer informatie over de wasdrogers van Indesit.