russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

SOMS IS KLEINER ECHT BETER

Wanneer de beschikbare ruimte weinig is, ga dan voor minder groot, maar niet voor minder kwaliteit.

SOMS IS KLEINER ECHT BETER

Oké—dit klinkt verschrikkelijk. Ik weet nog dat mijn man en ik een keer uitgeput op bed vielen na een dag van werken, huishouden doen en (het zwaarste) op onze kleine meid van twee jaar oud letten. Soms spraken we weleens hardop de gedachte uit of het niet geweldig zou zijn dat ze op de universiteit zou zitten en wij het huis voor onszelf zouden hebben.

Ik zei toch dat het afschuwelijk zou klinken. Maar zoals u begrijpt is dat de humor van iemand die uitgeput is. Meer niet.

In ieder geval is die tijd inmiddels wel aangebroken. Onze kleine meid is op de een of andere manier opgegroeid en staat op het punt om naar de universiteit te gaan. Nu wensen we dat we terug naar de tijd zouden kunnen gaan toen ze nog een peuter was.

Ze vond een kleine (heb ik al gezegd dat ik met klein ook echt klein bedoel) woning waar ze met haar beste vriendin gaat wonen. Het is niet veel groter dan de kamer waarin ze is opgegroeid, maar ze zijn allebei dolenthousiast.

Dus vroeg ze mij hen te helpen wat zaken te regelen. Mijn eerste advies was: zorg voor een vaatwasser. Het is gewoon de belangrijkste regel om in goede vrede een woonruimte te delen. Geen vaat te wassen = 90% minder gekibbel Gegarandeerd.

Het probleem was dat we deze in een krappe ruimte moesten zien te plaatsen, waar maar weinig plek is.

Ik sprak met wat vrienden en zocht op internet totdat ik de oplossing gevonden had. Indesit’s serie van superslanke apparaten. Dat was precies wat we nodig hadden.

Met een compacte breedte van slechts 45 cm zijn ze smal genoeg om geplaatst te kunnen worden en nog wat ruimte over te houden!

Omdat we een krap budget hadden (wie niet?), maakten we ons een beetje zorgen over de prijs, die uiteindelijk heel betaalbaar bleek te zijn. Poeh!

Bovendien heeft de vaatwasser allerlei programma's en functies die ze handig zullen vinden. Snelle programma's, functies voor een halfvolle vaatwasser en nog veel meer.

Mijn kleine meid (zoals mijn man haar nog steeds noemt) kan voor de juiste prijs vertrouwen op een betrouwbaar en efficiënt apparaat zonder onnodige functies.

Het mooiste is nog dat er geen ruzie komt over wiens beurt het nu weer is om de afwas te doen.

Hier vindt u meer informatie over de slimline apparaten van Indesit.