NIEUW HUIS: TIJD VOOR EEN FEESTJE: )

Verhuizen was stressvol, maar noodzakelijk.
Het voordeel was echter dat het tijd was voor een feestje om ons nieuwe huis in te zegenen!

NIEUW HUIS: TIJD VOOR EEN FEESTJE: )

We waren echt dol op ons vorige huis.

Het was het eerste huis waar we als stel introkken, het eerste huis dat we samen hadden ingericht. Maar bovenal het huis waar we een gezin vormden en als wonder der natuur van twee naar drie personen gingen. Maar toen kwam ook nog onze kleine meid. Plotseling, en net zo magisch, waren we met ons vieren. Het werd tijd om de waarheid te accepteren: we waren uit ons huis gegroeid.

Het werd tijd om te verhuizen. Dus met weemoed enerzijds en opwinding anderzijds gingen we op zoek naar een nieuw huis. Als je deze fase hebt meegemaakt, dan weet je hoe frustrerend dit kan zijn. Het leek eeuwig te duren!

Maar nu is het zover - een paar maanden later zitten we in ons nieuwe huis. We voelen ons natuurlijk nog niet helemaal thuis. Ik moet in het donker bijvoorbeeld over de muren strijken om de lichtknoppen te vinden. Maar dat komt nog wel: nu is het nog een huis.Nog even en dan is ook dit huis ons thuis.

En welke gelegenheid kun je beter aangrijpen om een feestje ter ere van ons nieuwe huis te geven? Het geeft een soort van geruststellend gevoel om vrienden die je al lang hebt in je nieuwe huis te ontvangen.

Daar staan we dan, sommige spullen nog in dozen, wachtend tot onze vrienden komen.

Ja, het is nog steeds een warboel (ik weet bijvoorbeeld niet hoe ik al onze kleren moet gaan sorteren!), maar één ding weet ik zeker: de keuken is klaar voor dit gezellige diner met vrienden. Eigenlijk was de keuken de eerste ruimte die we hebben aangepakt en opnieuw hebben ingericht. Zelfs nu we achter de kinderen aan rennen om ze aangekleed te krijgen, werp ik met genoegen een snelle blik op onze vaatwasser.

Zonder deze vaatwasser zou er vanavond zeker weten geen feestje zijn.

We hebben gekozen voor een Indesit eXtraspace vaatwasser. Die is robuust, gebruiksvriendelijk en werkt waanzinnig! Er is voldoende ruimte om de vaat van 14 personen af te wassen (wat maar goed is, omdat we vanavond met 12 man zijn!).

Dit kleine juweel heeft alle programma's en opties die ik nodig heb (en die ik ook werkelijk gebruik, in plaats van alle overbodige functies die je toch niet gebruikt), waaronder Start-Delay, ECO, Half-Load, Intense cycles, (Uitgestelde start, ECO, Halfvol, intensief programma), en nog meer. Je kunt zelfs het bovenste rek verwijderen als je dat wilt om een binnenhoogte van maar liefst 53 cm te creëren.

In ieder geval is het ons op de een of andere manier gelukt om de kinderen aangekleed te krijgen en ik hoor volgens mij iemand richting de voordeur lopen. Tijd om ons klaar te maken voor het feestje!

Ja, dit begint echt alweer op thuis te lijken.

Hier vindt u meer informatie over de eXtra-serie van Indesit.