2 SECONDEN. 1 KNOP.
0 GEDOE.

Een woord van mijn man: Als het om huishoudelijke apparaten gaat geldt eenvoudig is beter!

2 SECONDEN. 1 KNOP. 
0 GEDOE.

Ik moet iets opbiechten. Iets wat voor een man nogal gênant is.

Daar komt ie: huishoudelijke apparatuur is een compleet mysterie voor mij. Zo, dat is er uit.

Laptop maakt geen verbinding? Daar draai ik mijn hand niet voor om. Lekkage onder de gootsteen in de keuken? Dan ben ik het mannetje. Moet een schilderij aan de muur worden opgehangen? Zeg maar waar. Maar als het om de wasprogramma's van een wasmachine gaat... Dan ben ik verloren. Maar dan ook hopeloos verloren.

Dat is een probleem. Maar als je nagaat dat mijn vrouw zwanger is van onze tweede, dan is het meer dan een probleem. Omdat het de bedoeling is dat ook ik de handen uit de mouwen steek, haar help, om haar te laten concentreren op het kleine wonder dat in haar buik groeit. Maar telkens weer sta ik opnieuw met een volle wasmand in mijn handen naar de wasmachine te staren alsof het een soort mysterieus raadsel is.

Dus deed ik wat elke zichzelf respecterende doe-het-zelver zou doen. Te rade gaan op internet.

En daar vond ik precies waarnaar ik op zoek was: Indesit’s Innex-serie Na een paar klikken en enige tijd wachten stond onze nieuwe wasmachine voor mijn neus. De bediening ervan was net zo simpel als 1-2-3, met zijn speciale Push&Wash-functie.

Wasgoed plaatsen en op één knop drukken. Dat is alles. Maar dan ook letterlijk alles.

Bij elke nieuwe was hoef je niet steeds opnieuw een programma in te stellen of aan knoppen te draaien of op meerdere toetsen te drukken. En 45 minuten later is de was perfect schoon.

Natuurlijk heeft onze Indesit Innex wasmachine talloze andere programma's en functies (ECO-programma, Anti-geurprogramma, een inverter motor en nog veel meer). Ik weet zeker dat mijn vrouw ze allemaal zal proberen.

En ik? Ik ben perfect blij met de Push&Wash-functie.

Het beste is nog dat mijn vrouw kan ontspannen nu ze weet dat ik de klus klaar. Dankzij de Indesit Innex wasmachine kan ik er ook nu voor haar zijn.

Hier vindt u meer informatie over de Innex-serie van Indesit.