WASGOED: NU ZO EENVOUDIG ALS 1-2-3.

Intuïtieve apparaten maken het leven een stuk eenvoudiger.

WASGOED: NU ZO EENVOUDIG ALS 1-2-3.

Mijn vrouw is een heldin. Dat is echt waar.

Ze heeft een volledige baan, twee kinderen en doet daarnaast ook nog het hele huishouden. Natuurlijk draag ik ook mijn steentje bij, maar het ontbreekt mij aan de vaardigheden die zij heeft. Op mijn werk weet ik alles te plannen en twijfel ik niet om beslissingen te nemen. Maar als het om het huishouden gaat... Dan moet ik het meeste aan mijn vrouw vragen.

We verdelen de meeste taken (met een gezin weet je dat er elke dag opnieuw een waslijst aan taken is die afgewerkt moet worden). Maar er zijn taken bij die alleen zij aankan.

Een van die taken is het wegwerken van wasgoed.

Om de een of andere reden ben ik volledig ontredderd als ik de wasmachine moet instellen. Ik ben gek op klussen, reparaties uitvoeren en uitzoeken hoe dingen werken. Maar wasmachines? Een compleet mysterie voor mij.

Tenminste - voorheen. Nu hebben we een nieuwe wasmachine.

Om de dingen voor mijn vrouw wat eenvoudiger te maken, besloot ik een nieuwe wasmachine te kopen. Eentje waarmee elke sukkel van een echtgenoot uit de voeten kan. Bovendien werd het hoog tijd om de oude te vervangen. Na een tijdje zoeken met Google stuitte ik op de Innex-serie van Indesit. En daar vond ik precies waarnaar ik op zoek was.

Waarom?
Omdat het wasgoed van begin tot eind volgens het Innex-principe gewassen wordt:

a) Wasgoed er in b) Op een knop drukken

Dat is alles. Maar dan ook letterlijk alles.

Bij elke nieuwe was hoef je niet steeds opnieuw een programma in te stellen, aan knoppen te draaien of op meerdere toetsen te drukken. En 45 minuten later is de was perfect schoon.

Dit alles dankzij een slim systeem met de naam Push&Go dat zelfs ik kan bedienen.

Het wegwerken van de was is nu zelfs zo eenvoudig dat ook onze zoon inspringt. De schat wil zijn moeder helpen (ja, hij lijkt veel op zijn vader).

Natuurlijk heeft onze Indesit Innex wasmachine talloze andere programma's en functies (30° programma, Anti-geurprogramma, een inverter motor en nog veel meer). Ik weet zeker dat mijn vrouw ze allemaal zal uitproberen. Ik ben perfect blij met de Push&Go-functie.

Mama heeft wat extra tijd voor zichzelf, ik heb mijn angst voor wasmachines overwonnen en onze zoon draagt ook zijn steentje bij. Met deze wasmachine is iedereen een winnaar!

Hier vindt u meer informatie over de Innex-serie van Indesit.