KOMT U RUIMTE TEKORT?
KIES HET JUISTE APPARAAT

Bij een gezin van vier personen is ruimte een schaars goed.

KOMT U RUIMTE TEKORT? 
KIES HET JUISTE APPARAAT

Mijn dochter is vegetarisch. Ik ben constant (en slechts met matig succes) op dieet. Mijn man en zoon eten veel.

En dan bedoel ik ookveel. Wat betekent dat? Complexe maaltijden en tijdstippen, om maar iets te noemen. Maar we zijn er ook aan gewend dat de koelkast al snel te vol is. Alleen de koelkast openen was al een gevaar met etenswaren op elkaar gestapeld of vergeten producten die ergens achterin de koelkast waren beland!

Het werd tijd voor een nieuwe koelkast. Na veel zoeken vonden we de perfecte optie voor ons.

Indesit’s eXtra-serie biedt ons de perfecte koelkasten die alles bieden wat we nodig hebben. De serie biedt eenvoudige, maar effectieve oplossingen voor talloze problemen waar we tegenaan liepen.

Neem bijvoorbeeld het probleem van etenswaren die weggegooid moeten worden. Ik werd er gek van! Met onze oude koelkast stapelde de etenswaren zich op in alle uithoeken van de koelkast, waar het vergeten werd totdat de houdbaarheidsdatum al lang verstreken was. Dankzij de slimme schuiflades van de eXtra kun je nu gemakkelijk een lade naar buiten trekken en duidelijk zien wat er in ligt.

Etenswaren blijven ook langer houdbaar met de FlexiUse Box. De kleine slimme box kan in de koelkast in verschillende temperatuurzones geplaatst worden. Dus, het gebied rond de 0° C is ideaal voor vlees en snel bederfelijke etenswaren, terwijl het gebied rond de 5°C beter geschikt is voor groente en fruit. Ze kunnen langer bewaard worden en smaken beter!

Zoals ik al zei, alle leden van ons gezin hebben zo hun eigen dieet. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Een oplossing die ik bedacht heb (waarin ik zoals veel moeders uitblink), is om op voorhand te koken en dingen in te vriezen. Gelukkig kan ik de vriezer van onze nieuwe Indesit koel/vriescombinatie naar eigen behoefte indelen: Ik kan compartimenten verwijderen en zaken herindelen, waardoor ik veel extra ruimte heb om grote hoeveelheden etenswaren in te vriezen. Briljant!

Hier vindt u meer informatie over de eXtra-serie koel/vriescombinaties van Indesit.