MIJN WASMACHINE IS EEN TIJDMACHINE

Bespaar energie, water en (het belangrijkste!) tijd.

MIJN WASMACHINE IS EEN TIJDMACHINE

Mijn man en ik zaten onlangs bij elkaar om een lijst te maken van dingen die allemaal gedaan moeten worden. Toen de lijst klaar was, keken we naar alle punten op de lijst en realiseerden we ons dat er letterlijk te weinig uren in een dag zijn om ze allemaal uit te voeren.

U kent het wel: kinderen, werk, huishoudelijke taken, boodschappen doen, schoonmaken, plannen, dingetjes repareren, koken. Als we door een mirakel toch nog enige tijd over hebben, dan proberen we die tijd ook echt even te ontspannen—een film, een boek, een romantisch diner voor twee (ha! Herinnert u ze nog?).

Neem bijvoorbeeld het wasgoed. Dat blijft zich maar eindeloos opstapelen. Tegen de tijd dat ik de schone was uit de wasmachine haal, liggen er minstens alweer twee nieuwe ladingen wasgoed klaar. Het wassen van kleren kan tijdrovend zijn. En voor ouders is tijd een zeer kostbaar goed!

Hoe zit het met water en elektriciteit? Dat kostte ons een fortuin.

We hebben de TO DO-lijst maar even tijdelijk opzij gelegd en ons op iets anders geconcentreerd - een tijdmachine.

Jawel, een tijdmachine.

Een paar vrienden vertelden ons over de MyTime wasmachines van Indesit, waarop we dat verder zijn gaan onderzoeken. Dat was precies wat we nodig hadden. We gooiden het oude apparaat meteen de deur uit en gingen op pad voor een MyTime. Die oude eruit, de nieuwe erin!

Wauw. Wat heeft dat een verschil gemaakt.

Dit kleine juweel heeft 6 uiterst snelle programma's, die variëren van 20 minuten (TWINTIG u leest het goed!) t/m 59 minuten, afhankelijk van het soort wasgoed. Ik stop het wasgoed er in en voordat ik het weet komt het er spik en span uit.

Sinds we zijn overgestapt op MyTime, wassen we vaker, maar hebben we veel meer vrije tijd!

Onze andere zorg waren de besparingen (natuurlijk!). Een niet zuinig apparaat vertaalt zich in extra kosten, maand na maand. En hoe heeft ons nieuwe apparaat het tot nu toe gedaan?

Het antwoord: buitengewoon. Voor kleine beetjes wasgoed was de waterbesparing meer dan 70%.

Hier vindt u meer informatie over de MyTime wasmachine van Indesit.