KOKEN KAN LEUK ZIJN. OPRUIMEN NIET.
(MAAR DAT KUNT U WEL MAKKELIJKER MAKEN EN KOSTENBESPAREND!)

Tijd is kostbaar: kies voor apparaten die u helpen zo min mogelijk van uw kostbare tijd te vragen.

KOKEN KAN LEUK ZIJN. OPRUIMEN NIET. 
(MAAR DAT KUNT U WEL MAKKELIJKER MAKEN EN KOSTENBESPAREND!)

Ik vind koken heerlijk. Ik speur op internet naar recepten en bekijk bijna elk kookprogramma dat er is.

Het vinden van de juiste ingrediënten, het combineren ervan, om daaraan vervolgens mijn eigen draai te geven is een klein beetje een hobby van mij. Ik vind het leuk om ze in de oven te plaatsen, of op de kookplaat, en dan te kijken hoe dat alles in iets heerlijks omgetoverd wordt waar het hele gezin van kan smullen.

Tot slot komt onvermijdelijk het vervelende deel....opruimen en schoonmaken. Voor iedereen die zich geen hulp kan veroorloven is er geen ontkomen aan.

Gelukkig heb ik kookapparaten gevonden die daarvoor het beste bij mij passen. Een vriendin van mij vertelde mij er op een dag over nadat ik mijn beklag bij haar deed over hoe vervelend ik het vind om het glaspaneel van de oven te reinigen.

Ze noemde de Indesit PureGlass collectie. Zodra mijn oog erop viel was ik meteen verkocht, omdat het in mijn situatie aan alles voldeed: stijlvol, functioneel en betaalbaar. Wat is daar nu niet aan leuk te vinden? :)

Om weer even terug te keren naar het reinigen van het glazen paneel: reinigen is nu een peulenschil. In drie moeiteloze stappen kan ik het veilig uit mijn nieuwe PureGlass oven verwijderen, waardoor het extreem eenvoudig wordt om het schoon te vegen. Je kunt de plaat er uitnemen en reinigen, zonder jezelf in allerlei bochten en moeilijke posities te hoeven wringen, of gek te worden omdat je niet bij een moeilijk bereikbare vlek kunt komen. Eenvoudig!

Zoals voor de meeste gezinnen geldt zijn uitgaven altijd een kwestie. Een andere goede eigenschap van de PureGlass collection is dat het apparaat ontzettend energiezuinig is. De branders van de kookplaat zijn gemaakt om de vlammen op de pan te richten, waardoor minder gas verbruikt wordt, terwijl het energieverbruik van de oven ongekend laag is.

Waar het om gaat: Ik verspil minder, bespaar meer, en besteed minder tijd aan opruimen en schoonmaken. Perfect!

Hier vindt u meer informatie over de PureGlass collectie.