Op zoek naar een nieuwe vriezer?

koelen

Op zoek naar een nieuwe vriezer?
Ontspan—wij zijn er om u daarbij te helpen!

Om de een of andere reden is de ruimte in het vriesvak van uw gemiddelde koelkast niet voldoende. Vrijstaande vriezers bieden veel meer ruimte en zijn ideaal als u op voorhand maaltijden kookt om in te vriezen, om net als wekelijks of maandelijks de grote boodschappen te doen, ze in te vriezen en er niet meer over na te hoeven denken.

Deze korte, maar duidelijke handleiding helpt u een weloverwogen aankoop te doen.

Klaar? Laten we beginnen!

1. Kies uw stijl

Vriezers worden geleverd in twee basisvarianten—vrieskisten en vrieskasten. Hieronder volgt een aantal punten om u te helpen kiezen.

Vrieskisten

Vrieskisten gaan aan de bovenkant open en hebben een horizontale indeling. Verdelers en hangrekken worden gebruikt om uw spullen aan de binnenkant van het apparaat te rangschikken. Vrieskisten zijn geweldig in het beschermen van uw voedingswaren tegen vriesbranden, en zijn bovendien energiezuinig. In termen van prijs zijn ze tevens zeer betaalbaar.

Vrieskasten

Vrieskasten hebben een indeling die vergelijkbaar is met de klassieke koelkast—een of meer deuren die aan de voorkant naar u toe openen, met horizontale lades aan de binnenkant. Vrieskasten bieden een eenvoudige, maar functionele manier om uw bevroren spullen te rangschikken. Bovendien nemen ze weinig vloerruimte in beslag, zodat u ze ook in kleinere ruimtes kunt plaatsen.

Compacte vriezers

Vriezers worden bovendien geleverd in mini- of compacte uitvoering. Een vriezer voor onder of boven het aanrecht kan precies zijn wat u nodig heeft als de beschikbare ruimte voor u een groot probleem is.

Gezien de compacte afmeting kunnen ze vrij gemakkelijk in de bestaande situatie bij u thuis worden geïntegreerd.

2. Inbouw of vrijstaand?

Net zoals andere soorten huishoudelijke apparaten bieden de meeste merknamen, net zoals Indesit, zowel inbouwvriezers als vrijstaande vriezers.

Als uw keuken al inbouwapparatuur bevat, dan overweegt u waarschijnlijk ook nu inbouw. Inbouwapparaten zorgen ervoor dat uw apparaat in de totale stijl van uw ruimte wordt opgenomen.

Als dit argument echter niet van toepassing is, ga dan voor een vrijstaand model. De vrijstaande modellen van Indesit hebben een geweldige vormgeving, zodat je er best mee kunt pronken!

3. Meten is weten!

Tijd om het meetlint erbij te pakken. Zorg voordat u uw vriezer koopt dat u eerst de beschikbare ruimte heeft opgemeten. Gezien de verschillende soorten vriezers die verkrijgbaar zijn, kunnen de afmetingen nogal uiteenlopen, zodat u het beste vooraf meet om te weten waar u aan toe bent.
Vergeet bovendien ook niet om de breedte van de deuren in uw huis op te meten! Het zal u toch niet gebeuren dat u gloednieuwe apparaat bij u thuis bezorgd wordt om erachter te komen dat het niet door de deuren past!

4. Kies de extra's die u nodig heeft!

Super Freeze

Plaats u iets nieuws in uw Indesit-vriezer?

Met de Super Freeze-functie laat u de temperatuur aan de binnenkant van uw vriezer in een mum van tijd dalen, om ervoor te zorgen dat uw etenswaren zo snel mogelijk ingevroren worden, zodat de voedingswaarden, de smaak en de textuur zo veel mogelijk behouden blijven.

Temperatuurregelaar

Uw eten is in goede handen.

De temperatuurregelaar van uw Indesit-vriezer meet constant de temperatuur aan de binnenkant van uw vriezer om ervoor te zorgen dat alles op de juiste temperatuur ingevroren blijft.

Als de temperatuur boven de acceptabele temperatuur zou stijgen, dan geeft deze functie u een waarschuwing door middel van een geluidssignaal.