Droog uw kleding met maar één druk op de knop!

De Indesit drogers met Push & Go zijn gemakkelijk te gebruiken en zorgen ervoor dat iedereen snel zijn dagelijkse was kan doen.
 • Push&Go
 • Smart Iron
 • Easy Cleaning Filter
 • Met één druk op de knop het beste resultaat!

  Druk op de Push & Go knop om de droogcyclus te starten. Deze zorgt voor perfecte droogresultaten, zelfs met een lading gemengde kledingstoffen, door slimme technologie die de temperatuur en omwentelingen afstemt op het wasgoed.

 • Minder kreuken in je kleding, waardoor strijken makkelijker wordt!

  De Smart Iron technologie maakt droog wasgoed klaar om gestreken te worden. Tijdens de droogcyclus wordt het wasgoed verwarmd tot een temperatuur van maximaal 50°C zo worden kreuken en vouwen in kleding sterk verminderd. Aan het eind van de Smart Iron cyclus is de Koel-drogen fase korter zo is de kledingstof nog iets warmer blijft waardoor het eenvoudiger te strijken is.

 • Een schoon filter in slechts 3 stappen!

  Het reinigen van het condensorfilter wordt makkelijker en gaat sneller met behulp van de Easy Cleaning technologie. Het nieuwe filter zorgt ervoor dat alle pluizen in het condensatiegebied worden opgevangen, hierdoor blijft het filter zelf altijd vrij, waardoor het erg eenvoudig te reinigen is. 

Evolutie in Design

Indesit heeft een compleet assortiment drogers, beschikbaar in verschillende modellen met verschillende programma's. Kies de droger die bij u past!

Geïntegreerde Handgreep

Geïntegreerde Handgreep

De geïntegreerde en ergonomische handgreep zprgt voor extra grip. Ook is de droger voorzien van een extra grote glazen deur, welke het in- en uitladen van de droger makkelijker maken.

Groot Bedieningspaneel

Groot Bedieningspaneel

De Push & Go drogers beschikken over een extra groot bedieningspaneel, hierdoor zijn belangrijke functies en programma's beter zichtbaar en makkelijker te vinden.

Push & Go Sneller drogen, met één druk op de knop

De Push & Go technologie is ontworpen om wasgoed met één druk op de knop te drogen. Drogen ging nog nooit zo gemakkelijk en snel! Ook in onderhoud zijn de drogers erg eenvoudig; ze zijn uitgerust met een nieuw condensorfilter die moeiteloos kan worden schoongemaakt.

Fast 45'

Het Fast45-programma droogt uw kleding in slechts 45 minuten. Het wasgoed wordt op hoge snelheid gecentrifugeerd, zo is uw kleding nog op het laatste moment droog!

Sportschoenen programma

Dit programma is ideaal voor het drogen van sportschoenen van synthetisch materiaal of van canvas. Gebruik dit programma met het meegeleverde schoenenrooster

Baby & Delicaten programma

Het Baby & Delicaten programma zorgt voor alles wat uw kleine engel verdiend. Het maakt de kleertjes goed schoon en beschermt de stof, zo gaat kinderkleding nog langer mee.

Overhemden

Dit programma is perfect voor het drogen van katoenen overhemden.

Synthetisch

Dit programma is perfect voor het drogen van kleding van synthetische stoffen.

Dekbedden

Deze cyclus is specifiek ontworpen om uw dekbedden en ander wasgoed met vulling op effectieve wijze te drogen, waarbij de natuurlijke zachtheid ervan beschermd en hersteld wordt.

Anti-kreuk

Aan het einde van de droogcyclus blijft de trommel nog een aantal uren draaien. Hierdoor ontstaan minder kreuken en is strijken in sommige gevallen niet meer nodig!

Handmatig programma

Met dit programma kunt u de duur van de droogcyclus handmatig instellen.

Startuitstel

Wilt u niet dat de droger aan staat als u niet thuis bent? Met dit programma kunt u de droogcyclus uitstellen en op een bepaalde tijd activeren.