2 seconden, 1 knop, 0 problemen.

Eén druk op de knop: meer is er niet nodig om het programma in te stellen en de wascyclus te starten. Zo simpel is het *.

* 1 keer drukken is nodig nadat het apparaat voor het eerst is ingeschakeld.

 • Push&Go
 • Eco-friendly savings
 • Motor Inverter
 • Water Balance Plus
 • Push&Go

  Eén druk op de knop: meer is er niet nodig om het programma in te stellen en de wascyclus te starten. Zo simpel is het *.

  * 1 keer drukken is nodig nadat het apparaat voor het eerst is ingeschakeld.

 • Uw dagelijkse besparing.

  Voor uw dagelijkse was zorgt een programma op 30° voor dezelfde resultaten als een was op hogere temperaturen. Een enorme energiebesparing en de zekerheid dat u altijd frisse en schone kleding heeft.

 • Meer kracht voor uw wasmiddel.

  De speciale beweging van de trommel is ontwikkeld om op doeltreffende wijze vlekken te verwijderen en de reinigingskracht van uw wasmiddel een extra impuls te geven. Elke verandering van draairichting wordt gekalibreerd om uw kleding te vertroetelen en u een perfect schone was te geven. Uitstekende controle over de motor vermindert trillen in alle stadia, waaronder centrifugeren, om het verbeterde lage geluidsniveau te garanderen.

 • Alleen het water dat u nodig heeft.

  Een innovatieve sensor optimaliseert het waterverbruik in elk stadium van het wasprogramma door alleen de hoeveelheid te gebruiken die nodig is voor de hoeveelheid wasgoed die u in de wasmachine heeft geplaatst. Dus behalve een besparing op water bespaart u ook op energie die nodig is om het water tot de gewenste temperatuur te verwarmen.

Push&go technologie

Technologie van turbo-programmering

Slechts één klik en uw Innex stelt meteen het wasprogramma in en start de machine, zelfs als de machine uit staat.In slechts 45’ verwijdert het de meestvoorkomende vlekken van de alledaagse was zonder kledingstukken te hoeven voorbehandelen.

* 1 keer drukken is nodig nadat het apparaat voor het eerst is ingeschakeld.

Antigeur programma

Met de innovatieve trommelbeweging, een extra spoeling aan het einde van het programma en constante controle over de temperatuur zorgen ervoor dat hardnekkige geuren, zoals nicotine, transpiratie of vet verwijderd worden.

Anti-vlek optie

Voor het nog grondiger verwijderen van verschillende soorten vlekken.;

 • Verwijderen van organische vlekken, zoals saus, dressing,
 • Verwijderen van vlekken zoals inkt en make-up.
 • Verwijderen van typische outdoor vlekken, zoals gras en modder.

Snel programma

Selecteer de tijd die voor u het beste uitkomt om de was te doen.

 • 9 minuten : het snelste opfrisprogramma nu verkrijgbaar.
 • 30 minuten: een kort wasprogramma op 30° C ideaal voor gemengde was.
 • 1 uur : een wasprogramma op 60° C met een uitstekende combinatie van tijd en wasresultaten.

Snel vooruit

Als u plotseling de deur uit moet en uw wasmachine niet wilt aanlaten, druk dan op de knop Fast Forward (snel vooruit) waarna de machine het spoelen en centrifugeren overslaat om het programma na slechts 20 minuten te beëindigen.

Beddengoed programma

Om u te helpen tijd en geld te besparen, is er een delicaat programma om de zachtheid en het volume van uw beddengoed te behouden.

Zelfreiniging programma

Speciaal ontwikkeld om zonder speciale reinigingsmiddelen de binnenkant van de machine te reinigen. Door dit programma regelmatig uit te voeren zorgt u ervoor dat u de was doet in een machine die altijd schoon en hygiënisch is, en verbetert u de levensduur van de machine door op 90° alle voedselresten te verwijderen die mogelijke nare geurtjes veroorzaken.

Ontwerpevolutie

Volledig Italiaans design .

Betrouwbaar, robuust en ook met een sterke focus op esthetica , uw Innex heeft een minimalistisch ontwerp om het nog gebruiksvriendelijker te maken.

Eenvoudig en intuïtief

Eenvoudig en intuïtief

Alles wat u nodig heeft In één oogopslag

De knop Push&Wash, opvallend blauw; duidelijk aangegeven programma's zijn als volgt gegroepeerd: alledaags ECO, traditioneel en speciaal; technologische eigenschappen in goed detail en een nieuw bedieningspaneel. Alles in uw nieuwe Innex is gemaakt om het voor u gebruiksvriendelijker te maken.

Al de ruimte die je nodig hebt

Al de ruimte die je nodig hebt

De extra grote opening van je Innex wasmachine zorgt ervoor dat je eenvoudiger de was in- en uit kunt laden. De ergonomische handgreep is ontworpen voor een comfortabel en moeiteloos gebruik.