russiaukraineindesit_website_icon_set_final_2

De nieuwe vaatwasser voor alle afmetingen

Extra ook, in 1 uur.
 • Nieuwe eXtra programma
 • Inverter Motor
 • eXtra Light-optie
 • Om alles te kunnen afwassen, van S tot XL.

  Met het nieuwe eXtra-programma kunt u tijd en inspanning besparen omdat u niet langer meer de grote spullen met de hand hoeft af te wassen, zoals grote pannen, roosters van het gasfornuis, pizzaschalen en grote koekenpannen. Verwijder gewoon het bovenste rek om 53 cm verticale ruimte, en perfecte resultaten, te krijgen.

 • Voor optimale verdeling van het water.

  De gecombineerde actie van de inverter motor en het innovatieve hydraulische systeem garandeert perfecte resultaten in slechts 1 uur, zelfs bij hardnekkig vuil.

 • Gaat voorzichtig te werk voor de breekbare vaat.

  De eXtra Light optie biedt de perfecte oplossing voor het afwassen van grote, delicate items.

Nieuw Extra Hygiëne.

Voor je gemoedsrust

Dit nieuwe programma is speciaal ontworpen voor baby speelgoed & flesjes en kinderbestek en servies, om de beste zorg en hygiëne te bieden. 

Baby Care

Voor bacteriënvrije vaat

Baby Care is een speciaal ontwikkeld programma dat 99,9999% van alle bacteriën verwijdert, waarmee het dus voor de hygiëne van het hele gezin zorgt, en vooral voor die van jonge kinderen. Dit eenvoudige programma zorgt voor het eenvoudig reinigen en drogen van elk voorwerp dat behalve de gewone vaat ook speelgoed en andere spullen grondig reinigt en steriliseert.

De BabyZoo

Alles schoon houden is kinderspel

Indesit presenteert een exclusief onderdeel als laatste detail om ervoor te zorgen dat alle spullen van uw kind in de vaatwasser passen. Het is een speciale lade met talloze, verstelbare ruimtes voor het steriliseren van babyflesjes en spenen, bestek en bordjes en deze spullen apart van de andere spullen houdt. Na de was- en droogprogramma's kunt u de Baby Zoo-lade met alle ontsmette voorwerpen verwijderen en deze ergens anders neerleggen waar het handig is om alles bij de hand te hebben.

Volledig italiaans design

De nieuwe vaatwassers worden geleverd in twee esthetische uitvoeringen, met en zonder een display, in rvs, zilver en wit met grijze korven.

Maximale effectiviteit

Voor de EXtra-vaatwasser behoort handmatig voorspoelen tot het verleden: het voorspoelen wordt door de vaatwasser zelf gedaan met de programma's Eco en Normaal, waarbij maximale prestaties bereikt kunnen worden met deze automatische programma's, dankzij sensoren en de inverter motor, die alle vaatwasparameters optimaliseert.

Gebruiksvriendelijk en flexibel

Het in- en uitruimen van een EXtra vaatwasser is eenvoudig en veilig, dankzij de rekken die voor maximale flexibiliteit ontwikkeld zijn en de gezamenlijke capaciteit hebben voor de vaat van maar liefst 14 personen. Voor grote potten verplaatst u eenvoudig de korven omhoog voor 3,5 cm aan extra ruimte.

Minimale verbruiksniveaus.

Met eXtra-vaatwassers is slechts 9 liter water (ongeveer 44% minder dan traditionele vaatwassers*) nodig om de vaat van maar liefst 14 personen af te wassen. De Indesit eXtra serie heeft ook maximale energiezuinigheid bereikt in Klasse A+++, wat absolute kwaliteit voor het wassen en drogen van de vaat garandeert met een energieverbruik van 20% minder dan A+. Minder kosten en ook beter voor het milieu, een positief impact voor iedereen.

* d.w.z. een vaatwasser die 16 liter water verbruikt.

Technologie en veiligheid

Alle eXtra-vaatwassers hebben technologisch geavanceerde systemen die tijdens het gebruik voor maximale gemoedsrust zorgen. De nieuwe virtuele sensor grijpt in bij schuimvorming of een verstopt filter door het aanpassen van de motorsnelheid en de watertoevoer om het probleem op te lossen zonder het wasprogramma te onderbreken. In het geval van plotselinge veranderingen in de waterdruk of een breuk in de waterleiding blokkeert de waterstop meteen de aanvoer van water door de kraan te sluiten, zodat de vaatwasser stopt. Anderzijds garandeert het overloopsysteem een slimme bediening van hoeveel water in de vaatwasser wordt aangevoerd. Als de noodzakelijke hoeveelheid water overschreden is, dan onderbreekt het systeem de werking van de vaatwasser om het overtollige water af te voeren.

Geruisloos

Indesit-vaatwassers werken geruisloos zodat u ongestoord met iets anders bezig kunt zijn. De nieuwe inverter motor en de geluidswerende materialen zorgen voor een geruisloze werking gedurende de nacht en reduceren het geluidsniveau tot 44 d(B)A, vergelijkbaar met zacht gesprek.

Programma's en opties

De nieuwe eXtra-vaatwassers hebben een ruime keuze aan programma's en mogelijkheden om aan alle wensen te voldoen: van het programma ECO tot INTENSIVE, van het RAPID 40 minuten programma tot de optie voor HALF VOL en UITGESTELDE START.

Betrouwbaarheid

De binnenkant van de nieuwe EXTRA vaatwassers zijn van 100% roestvrijstaal, een materiaal dat voor maximale was- en droogprestaties zorgt en perfecte hygiëne en langdurige betrouwbaarheid garandeert.