Oven Turn&Cook

Iedereen kan koken met de ovens van Indesit. Dagelijks maaltijden bereiden met geweldige resultaten, zonderzorgen over de juiste instellingen. Ook de reiniging van de oven hebben we met onze unieke systemen en zelfreinigingsprogramma’s vereenvoudigd; snel, efficiënt en zonder gereedschap.

Bekijk hier alle Turn&Cook ovens

Turn&Cook

Met Indesit Turn&Cook kun je gerechten bereiden met geweldige resultaten, zonder je zorgen te maken over de juiste instellingen. Met één draai aan de knop start je een vooraf ingesteld bereidingsprogramma.

Kantelbare grill

De ovens van Indesit hebben een speciale kantelbare grill, die gemakkelijk kan worden losgemaakt en in één beweging gekanteld. Zo is de bovenkant van de grill goed bereikbaar en gemakkelijk schoon te maken.

Click&Clean

Met het gepatenteerde Click&Clean systeem van Indesit kun je de glazen binnendeur van de oven eenvoudig verwijderen en reinigen. Zo kom je gemakkelijk bij de moeilijk te bereiken plaatsen en is de oven perfect schoon tot in de kleinste hoeken.

EcoClean

Met Ecoclean is je oven in 35 minuten schoon met de kracht van stoom. Een efficiënt systeem met een geringe impact op het milieu.

(Combi)magnetron - Snel&Eenvoudig

Indesit magnetrons voorzien in de dagelijkse behoeften met veel verschillende functies voor het bereiden van complete maaltijden voor het hele gezin.

Bekijk hier alle (Combi)magnetrons

Autocook

Selecteer het type gerecht dat bereid wordt, en de oven stelt geheel automatisch het juiste vermogen en de juiste bereidingstijd in. Zo zijn gebakken aardappelen, verse groenten, diepvriesgroenten en bijvoorbeeld popcorn in een mum van tijd op de juiste manier bereid. Zonder moeite!

Automatisch opwarmen

Reeds bereide maaltijden zijn met Indesit magnetrons perfect gelijkmatig te verwarmen, of ze nu koud zijn of op kamertemperatuur. Zo heb je geen omkijken meer naar het opwarmen van je gerecht!

Automatisch ontdooien

Indesit magnetrons hebben een speciale functie die ervoor zorgt dat gerechten en producten snel en gelijkmatig ontdooien. Selecteer het type product en gewicht en de magnetron doet de rest.

Dranken

Ook dranken worden met een speciale functie automatisch snel verhit. In een paar minuten zijn bijvoorbeeld water of melk perfect bereid.

Inductiekookplaat – Stijlvol&Functioneel

De inductiekookplaten van Indesit zorgen niet alleen voor een stijlvolle toevoeging aan je keuken, maar ook functioneel zijn ze een ware toevoeging aan het dagelijks leven.

Bekijk hier alle inductiekookplaten

Tiptoetsbediening

De gevoelige tiptoetsbediening van de Indesit inductiekookplaat maakt de bediening wel heel gemakkelijk. Voor de veiligheid kan de tiptoetsbediening vergrendeld worden.

Boosterfunctie

De 3 snelheden zijn gemakkelijk te selecteren en met de speciale boosterfunctie kun je extra krachtig lucht afvoeren. Zo verdwijnen met gemak alle geuren, vetten en stoom tijdens het koken.

Gemakkelijke reiniging

Het gladde oppervlak van gehard glas zonder kader is na het koken eenvoudig te reinigen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over krassen of vlekken.

DUOzone

De DUOzone aan de rechterkant van de inductiekookplaat heeft een unieke functie waarmee twee inductiezones samen of apart gebruikt kunnen worden. Met de flexibele DUOzone kan een veelzijdig kookvlak worden gecreëerd, zodat met pannen van verschillende afmetingen en vormen gekookt worden.

Gaskookplaat - Efficiënt&Robuust

Met een gaskookplaat van Indesit kies je voor design in combinatie met optimale prestaties. Met speciale aandacht voor veiligheid, gemak en efficiëntie passen deze gaskookplaten perfect bij de andere apparaten van de Aria inbouwserie.

Bekijk hier alle gaskookplaten

Wokbrander

Een speciale wokbrander verwarmt snel en krachtig elk type wok en houdt deze dankzij de gietijzeren wokhouder stevig op zijn plaats. Door gelijkmatige verwarming van de wok wordt deze optimaal benut en houd je betere controle over de warmte en bereidingstijd van je gerecht.

Gietijzeren pannendragers

Met robuuste gietijzeren pannendragers wordt koken een stuk eenvoudiger en veiliger. De pannenhouders blijven tijdens het koken stevig op hun plaats en kunnen gemakkelijk afgenomen worden.

Verkrijgbaar met glasplaat

Een gas-op-glas kookplaat zorgt voor een stijlvolle toevoeging aan je keuken en is extra gemakkelijk te reinigen. Het gladde oppervlak van gehard glas zonder kader is na het koken zeer eenvoudig te reinigen.

Gemakkelijk reinigen

De gaskookplaten van RVS zijn eenvoudig te reinigen door de afneembare pannendragers en het krasbestendige oppervlak.

Afzuigkap – Stijlvol&Krachtig

Indesit afzuigkappen combineren een sterk vermogen voor optimale afzuigkracht met comfort en een eigentijds design. Het brede assortiment is afgestemd op alle behoeften en stijlen, het voegt echt iets toe aan de uitstraling van je keuken.

Bekijk hier alle afzuigkappen

Filters vaatwasserbestendig

De speciale filters zijn gemakkelijk te verwijderen en kunnen in de vaatwasser. Geen omkijken meer naar het schoonmaken van je afzuigkap en je hebt altijd optimale luchtafzuiging!

3 snelheden + boosterfunctie!

De 3 snelheden zijn gemakkelijk te selecteren en met de speciale boosterfunctie kun je extra krachtig lucht afvoeren. Zo verdwijnen met gemak alle geuren, vetten en stoom tijdens het koken.

Halogeenverlichting

Halogeenverlichting in de afzuigkap zorgt voor natuurlijke verlichting. Het perfecte licht om bij te koken en het heeft bovendien een lange levensduur.

Vaatwasser – eXtra&Veelzijdig

Met het nieuwe eXtra programma reinig je in slechts één uur ook grote voorwerpen zoals koekenpannen, ovenschalen of kookplaten. Dankzij dit perfecte programma voor XL-producten kun je het afwassen met de hand definitief vaarwel zeggen.

Bekijk hier alle vaatwassers

8 programma's

Indesit vaatwasser hebben tot maar liefst 8 verschillende programma’s. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal programma voor veel glazen of hardnekkig vuil, maar ook een halve lading is met één druk op de knop optimaal en ecologisch verantwoord te reinigen.

eXtra ruimte

De ruimte in je vaatwasser wordt optimaal benut door de mogelijkheid extra grote producten te reinigen. Verwijder de bovenste korf uit de vaatwasser en krijg maar liefst 53 cm extra hoogte. Met het speciale eXtra programma worden zo ook XL-producten perfect schoon.

Maximale zorg, minimale tijd

De optie eXtra Light kan worden gebruikt om tijd te besparen wanneer grote en kwetsbare voorwerpen worden gewassen. Deze optie past het programma aan op je delicate vaat, met perfecte resultaten in slechts één uur.

Koelkast – Flexibel&Zuinig

Indesit koelkasten bieden de beste oplossing om aan de wensen van het hele gezin te voldoen. De koelkast is het meest gebruikte apparaat in huis. Daarom heeft Indesit een koelkast ontworpen om voedselverspilling te voorkomen door meer ruimte en functionaliteit te bieden en oplossingen om alles gemakkelijk terug te vinden. Dit alles met een laag energieverbruik.

Bekijk hier alle koelkasten

Hi-Defence

De speciale Hi-Defence functie helpt om de versheid te bewaren en bederf te voorkomen. Een serie handige afdichtingen zorgt voor een hoge bescherming tegen schimmel in alle delen van je koelkast, zelfs aan de buitenkant.

Flexibiliteit met verstelbare deurvakken

De verstelbare deurvakken aan de binnenkant van de deur zorgen voor optimale flexibiliteit. De deurvakken kunnen lager of hoger worden geplaatst, zodat je flessen en blikjes van verschillende formaten gemakkelijk kwijt kunt.

Handig op elk niveau

Dankzij de in hoogte verstelbare schappen kun je de ruimte in je koelkast en vriezer naar wens indelen en efficiënt met de ruimte omgaan. De glazen schappen zijn uiterst robuust en kunnen gemakkelijk worden verwijderd en schoongemaakt.

LED verlichting

Geïntegreerde LED verlichting verlicht elke hoek van de koelkast optimaal. De verlichting gaat net zo lang mee als de koelkast zelf en is energiezuinig.