Terug naar de lijst

Wasmachine Indesit IWB 61451 C ECO EUWasmachine Indesit IWB 61451 C ECO EU
zoom
Eco Time Eco Time
Met de speciale Eco Time optie, kan er bij een aantal standaard programma’s - zoals Katoen 60ºC, Katoen 40ºC en Synthetisch 40ºC – aanzienlijk tijd worden bespaard op zowel tijd als water als energie, met name als er wat minder wasgoed te wassen is. Een besparing die kan oplopen tot meer dan 30% minder tijd tot 40% minder waterverbruik en energieverbruik vergeleken met de normale standaard programma’s. Dankzij het lagere waterverbruik kan bijvoorbeeld de wastemperatuur weer sneller worden aangepast, waardoor er ook minder energie wordt verbruikt, terwijl er wel een perfect schone was wordt gegarandeerd.

Energy Saver Energy Saver
De optie Energy Saver op de programma´s katoen, synthetisch en jeans biedt het beste wasresultaat met een energiebesparing tot wel 70% (in vergelijking met een katoencyclus op 30°C).

Speciale Sportprogramma's Speciale Sportprogramma's
Sport is één van de leukste manieren om je vrije tijd te besteden. Daarom bieden de nieuwe Indesit EcoTime wasmachines drie verschillende sportprogramma’s, voor elk type sport en elk type vuil. Deze programma’s zijn op maat gemaakt voor sportkleding die een speciale behandeling nodig heeft, en geven de beste wasprestaties zonder de stof en vezels te beschadigen.Technische informatiePerformance

Wascapaciteit (kg) : 6

Prestaties

Energie-efficiëntie klasse : A+
Wasresultaat : B
Centrifuge-efficiëntieklasse : B
Maximale toerental (tpm) : 1400
Waterconsumptie per jaar (ltr) : 8643

Eigenschappen

Trommelinhoud (ltr) : 52
Kleur : Wit
Kleur van de deur : Wit

Afmetingen

Hoogte (mm) : 850
Breedte (mm) : 595
Diepte (mm) : 535
Gewicht (Kg) : 66.5

Wasprogramma's en opties

Programma nummer : 16
Jeans programma
Wol programma
Zijde en Gordijnen programma
Schoenen programma
Time Saver

Koop dit product online: