Terug naar de lijst

Oven Indesit IFW 5844 C IXOven Indesit IFW 5844 C IX
zoom
Pizza Pizza
Het Pizza-programma bootst een traditionele pizza-oven na, door snel op te warmen. Het verwarmingselement in de bodem van de oven, verzekert je van een heerlijk knapperige pizzabodem.Technische informatiePrestaties

Reinigingssysteem :

Voorziening

Electrisch

Energie label

Energie-efficiëntie klasse : A+
Type Oven : groot (165l < = Volume)

Functies

Type oven :
traditioneel
pizza

uitrusting

Aantal roosters :
Aantal pannen : 1 Tray

Afmeting

Hoogte (mm) : 595
Breedte (mm) : 595
Diepte (mm) : 551

Certifications

EU richtlijn nr. 65/2014 met integratie van richtlijn 2010/30/EU. EU reglement nr. 66/2014 met integratie van richtlijn 2009/125/EC. EN 60350-1 reglement,
EN 50564 reglement

Advices

-Indien mogelijk, vermijd het voorverwarmen van de oven en probeer de oven altijd op te vullen. Open de ovendeur zo weinig mogelijk omdat er warmte verloren gaat iedere maal ze wordt geopend. Om een aanzienlijke hoeveelheid energie te sparen, schakelt u de oven 5 tot 10 minuten voor het einde van uw geplande bereidingsduur uit en gebruikt u de warmte die de oven blijft genereren.

- Automatische programma's zijn gebaseerd op standaard etenswaren.
- Houd de pakkingen zuiver en schoon om energieverlies te vermijden .
- Als u een elektriciteitscontract hebt met dal- en piekuren kan de “uitgesteld koken” optie helpen geld te besparen door de bereidingen te verplaatsen naar de goedkopere daluren.

! Dit product voldoet aan de eisen die gesteld worden door de nieuwe Europese Richtlijn voor energiebesparing voor apparaten in de standby-stand.

Koop dit product online: