Terug naar de lijst

Droger Indesit IDCE G45 B (EU)Droger Indesit IDCE G45 B (EU)
zoom
Eco Time Eco Time
Met de Eco Time cyclus is het eindelijk mogelijk om ook kleine ladingen te drogen zonder tijd en energie te verspillen. Het nieuwe sensor droogsysteem is zodanig geoptimaliseerd dat het in staat is om ook de vochtigheid te meten van een lading wasgoed van bijvoorbeeld slechts 2 kg, te vergelijken met bijvoorbeeld 3 tot 4 T-shirts. Ook bij dit soort kleine ladingen zorgen de sensoren ervoor dat het programma pas stopt als het gewenste ingestelde droogniveau is bereikt: Strijkdroog, Hangerdroog, Kastdroog of Klaar om te dragen (Extra Droog).

Speciale programma's Speciale programma's
Het Jeans programma bereikt een prefect droogniveau rekening houdend met de stof van de spijkerbroeken. Het programma is geschikt voor 4 spijkerbroeken, tot een gewicht van 3 kg.

Antikreukprogramma Antikreukprogramma
De Antikreukprogramma zorgt voor de maximale zorg en respect voor de weefsels voor en na de droogcyclus. De afwisselende rotatie van de trommel voorkomt de vorming van plooien. De kleding kan zelfs na een uur na afloop van de cyclus nog zacht en goed uitgestrekt worden verwijderd.

Schoenenrek Schoenenrek
Indesit maakt met deze unieke accessoire het mogelijk om schoenen in een recordtijd te drogen, dankzij het speciale schoenenrek. Schoenen worden verticaal geplaatst in het rek waardoor de warme luchtstroom makkelijk naar binnen kan dringen zonder sporen van vocht achter te laten.

Snel strijken Snel strijken
Strijken wordt een spelletje! Met dit programma behoud u kleding na het drogen de ideale vochtigheidsgraad om het later op een snelle en gemakkelijke manier te kunnen strijken. Te gebruiken met het standaard katoen en de speciale programma's om 2x zo snel te kunnen strijken.Technische informatieDroogprogramma's en opties

Katoen Hangerdroog progrmma
Wol Programma
Zijde Programma
Sport Licht programma
Schoenen programma
Outwear programma
Makkelijk Strijken
Snel strijken optie

Prestaties

Energie-efficiëntie klasse : B
Energieverbruik per jaar (kWu) : 284
Droogtijd (min) : 139

Structurele eigenschappen

Droogcapaciteit (kg) : 8
Kleur : Wit
Type droger : Elektronisch
Trommelinhoud (ltr) : 112
Zowel links- als rechtsdraaiend
Display : Digitaal Display
Inhoud Watertank (ltr) : 5
Omkeerbare deur : Left

Belangrijkste eigenschappen

Opfris cyclus
Uitgestelde Start
Geluidssignaal einde cyclus
Indicatielampje watertank legen

Afmetingen

Hoogte (mm) : 850
Breedte (mm) : 595
Diepte (mm) : 610
Gewicht (Kg) : 35.2

Koop dit product online: